Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter

Tweedaagse Summer School

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli

Dit jaar staat de Summer School in het teken van deze prachtige quilt met hexagonnen, six pointed stars en hiervan afgeleide vormen met heel veel fuzzy cuttingMiss Matty's Parlour  van Megan Caroll

Onder leiding van Gerda Modderkolk (who else?) gaan we aan de slag met alles wat met hexagonnen, sterren en "fuzzy cutting" te maken heeft! Het beloven twee supergezellige dagen te worden!

Data: zaterdag 18 en zondag 19 juli

Tijd: 10.30u-16.00u.

De prijs voor 2 dagen: € 130,-. Dit is inclusief koffie/thee, 2x een lichte lunch en een door Gerda samengesteld start pakket voor de quilt.

Wil je er een gezellig quilt-vriendinnen-weekend van maken? Dat kan! Op loop afstand van de winkel ligt het Hampshire hotel.

Hier hebben we een optie op een aantal tweepersoonskamers (met twee aparte bedden). De prijs bedraagt €95,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.

 

EN DAN KOMT 

op zaterdag 26 september Karen Cunningham naar Zutphen!

Australische quilters en hun bijzondere werk raken steeds meer bekend en geliefd in ons land. Denk aan Di Ford, Susan Smith, Michelle Yeo, Irene Blanck ea.

Karen kennen we van haar prachtige Irish Circles quilt. In september komt ze voor een workshop naar  Zutphen.

Voor de workshop heeft ze deze schattige baby quilt "Lullaby" ontworpen.

Ze schreef me, dat de foto " a bit pale" is. Er komt een betere en eind juni is de quilt in het "echt" in de winkel te bekijken!

Datum: zaterdag 26 september

Tijd: 10.30u-15.30u

Kosten: € 90,- Dit is inclusief koffie/thee, een lichte lunch en een start pakket voor de quilt.

Voor meer informatie en/of een inschrijfformulier stuur een email naar: info@petraprinspatchwork.nl

 

Irish Circles Blok van de Maand  

Deze prachtige quilt van Karen Cunningham is geïnspireerd op een quilt uit 1850 gemaakt door de Ierse quitster Jane Pizar. Het origineel van deze quilt is te vinden in het museum in Cheltenham. Karen heeft er een patroon van getekend en wij gaan met elkaar aan de slag om onze eigen Jane Pizar quilt te maken.

Een ieder bepaald zijn/haar eigen stofkeuze. Dat kunnen reproductie of modernere, frisse stoffen zijn. De prijs is inclusief de achtergrondstof, de stof voor de cirkel, de eerste rand en de afwerkbies + 24 fat quarters.

Er zijn 9 bijeenkomsten: 5 sept, 3 oktober, 7 november, 12 december / 201622 januari, 20 februari, 19 maart, 16 april, en 14 mei

Dag: zaterdag 10.30u-13.00u

Kosten: €35,- per maand.       

Wil je je inschrijven stuur dan een email naar info@petraprinspatchwork.nl